dimarts, 10 de febrer del 2009

QUAN LA VOLUNTAT DE CONSENS POLÍTIC ÉS PUR TEATRE

Que els temps presents són prou difícils i que cal que TOTS ajudem el possible , això és prou evident . Però que succeeix quan de manera reiterada es demana que el grup majoritari al parlament de Catalunya estigui al costat del govern i es reclama Unitat i Esforços plegats i aquest – CIU- proposa un seguit de propostes per ajudar a tirar endavant l’economia catalana???

Doncs aleshores el que passa és que surt el President Montilla , dient que encara no ha vist cap proposta i que espera les propostes quan aquestes han estat lliurades fa forces dies.

Quan es converteix la retòrica política en pur teatre o cinisme?
  • Quan el tripartit demana Consens , i en realitat practiquen Autisme.
  • Quan es reclama Unitat, i en realitat practiquen Partidisme.
  • Quan fan veure que estenen la ma i en realitat practiquen sectarisme ideològic, negant tota proposta.
No importa la greu situació econòmica del País, el que importa és abatre com sigui el principal partit polític del Parlament , amb recursos tan poc eficaços pel País però tan interessats sobretot pel PSC. D’aquí què els principals estratègues (Zaragoza, Iceta, Ferran) aboquin les seves energies úniques i exclusivament a fer veure la radicalitat de CDC en lloc de llegir les propostes polítiques que presentem. Si el President Montilla no s’ho llegeix , almenys que els del carrer Nicaragua ,seu del PSC es dediquin una part del seu temps en clau de País i no tant de Partit, encara que només sigui perquè estem en crisi.

Adjunto la carta que l’Artur Mas va adreçar al President Montilla i les diferents propostes lliurades.

Cliqueu sobre la imatge per a llegir-la amb més resolució