divendres, 22 de desembre del 2017

No permetrem que ningú ens faci deixar de ser un país meravellós



I van confondre discrepància amb ruptura. I van venir amb les porres, i van intervenir les finances de la Generalitat, i van fer una interpretació lliure d’un article de la Constitución i van cessar el Govern que havíem escollit els catalans. Van destituir el President Puigdemont i tots els seus consellers, a alguns els van empresonar i d’altres van marxar exiliats. I van convocar eleccions des de Madrid, i van aprofitar el buit de poder per espoliar el Museu de Lleida i liquidar la política exterior de Govern de Catalunya... I vàrem votar.

I 2.063.361 de catalans van dir que ja n’hi havia prou. I el Partit Popular es va quedar amb menys diputats que presos polítics hi ha a la presó. I es va quedar a només 130.000 vots del Partit Animalista.

Buscaven un aval a l’aplicació del 155 i la única cosa que han aconseguit és reforçar l’independentisme, impulsar el seu principal adversari i col·locar el Partit Popular a Catalunya en fase –aquest si- de liquidació.

Ara toca retirar els policies desplaçats a Catalunya per atemorir a la població, retirar els homes de negre que han ocupat les conselleries de Govern i, sobretot, toca retornar la llibertat a Junqueras, Forn, Sánchez i Cuixart.

I diuen a Can Ciutadans que en aquestes eleccions no es votaven blocs, sinó que es votaven partits. Be, d’això ja en parlarem quan ens trobem al Parlament.

Som un país meravellós, i no permetrem que ningú ens faci deixar-ho de ser.