dilluns, 18 de novembre del 2013

Icones que prenen vida


En pocs dies, els calellencs hem pogut viure dues jornades de reflexió destinades a fer-nos prendre consciencia de la importància que te dedicar l’atenció adequada a malalties com son el càncer de mama o la diabetis, sempre presents i mai prou visibles.

A Calella, aquestes jornades les hem commemorat amb la implicació de la societat civil, de persones, entitats i professionals que han dedicat part del seu temps a acostar-nos a una realitat gens agradable d’afrontar, per compartir experiències i coneixements i previndre els seus efectes.

A poques persones els ha passat per alt que, coincidint amb aquestes dates, el nostre far, el Far de Calella, s’ha il·luminat de diferents colors volent simbolitzar la implicació del municipi amb aquestes jornades.

Convertir les nostres icones en agents actius en favor de la conscienciació i la pedagogia en qüestions tant sensibles, ha esdevingut un petit gran gest que ens ha permès posar el nostre patrimoni cultural al servei de les bones causes.

Només és un gest, però d’un valor incalculable en tant que ens pot ajudar a evitar el pitjor gest davant de qualsevol malaltia; mirar cap a una altra banda.