dilluns, 16 de juliol de 2012

TINTS JANER: NOUS APARCAMENTS PER A CALELLA

Aquests dies, podreu observar com s'estan acabant les obres per habilitar l'antiga fàbrica dels Tints Jané, com a nou espai d'aparcament. Es tracta d'un espai de 2.150 m2 on hi podran aparcar 94 vehicles.

Primer de tot he de felicitar la feina feta pel Tinent d'Alcalde de Territori Jordi Sitjà, en la negociació que ha dut a terme amb els propietaris del solar. I desprès, la feina feta pels tècnics municipals i els de GESTVIA i del propi Consell d'Administració d'aquesta societat municipal, per fer possible que ja el mes d'agost l'aparcament entri en funcionament.

La necessitat de crear noves places d'aparcament, més enllà d'una promesa electoral, és de vital importància per una ciutat com la nostra. És una inversió en favor de l'economia de la nostra ciutat. L'aparcament és absolutament vital pel desenvolupament del nostre comerç.

Hem de tenir present que l'aparcament del Mercat està ocupat de mitjana a l'entorn del 73%. Això vol dir que en moments puntuals com les hores més comercials i les tardes dels dissabtes, l'ocupació és total.

Ara, podem doblar a pocs metres, la capacitat de l'aparcament del Mercat i situar més de 200 aparcament a pocs metres de l'eix comercial de la ciutat. I com deia, col·laborar en la millora de les condicions que ens reclama el comerç, un dels principals motors econòmics de Calella.

De manera simultània, hem començat un estudi municipal de mobilitat. Aquest estudi ens confirmarà si la nostra voluntat de continuar incrementant places d'aparcament en d'altres àmbits del municipi, més enllà d'una sensació permanent, és una realitat objectiva i palpable.

Per tant, la feina no s'acaba, però amb actuacions com aquesta crec sincerament que deixem palès que el govern de Calella, té com una prioritat essencial, dotar de condicions per la millora dels sectors econòmics locals, que vol dir, col·laborar amb que els nostres ciutadans es puguin guanyar la vida. Que això, amb la crisi és prioritari.