dimarts, 7 d’abril del 2009

FESTIMATGE 2009

FESTIMATGE, és un Festival de múltiples activitats culturals que han ideat i creat un col.lectiu de persones, totes elles vinculades a l’entitat Foto-Film de Calella. Aficionats de la Fotografia i el Cinema que han anat consolidant un Festival de referència, no únicament per la nostra ciutat, sinó també a nivell del nostre País.

Poques entitats privades en l’àmbit cultural poden portar un full de servei tant complet, no únicament per la durada del Festival del 4 al 26 d’abril, sinó que a més es tracta de dues vessants artístiques com són la Fotografia i el Cinema a on el nivell qualitatiu de les propostes, deixa any rera any el llistó més alt.

FESTIMATGE ens anuncia sempre a Calella l’arribada de la primavera . Una primavera cultural farcida d’activitats interessants que ens porta la creativitat i imaginació, com sempre, però aquest any que només es parla de crisi, podrem gaudir encara més , si és possible, dels fruits d’aquets creadors (fotògrafs, directors, actors, etc) com un bon guariment al desànim general.

Podem tenir millor proposta ??? No dubteu i si podeu, gaudiu d’aquest Festival. www.fotofilmcalella.org

Al Joaquim Sitjà i tota la gent de Foto-Film, moltíssimes gràcies per fer tanta i tanta feina i sobretot per ajudar a que la nostra Ciutat tingui un referent cultural de tanta qualitat com aquest.