diumenge, 12 d’abril del 2015

Treballant per a tothom, i amb tothom



Sembla que va ser ahir i ja han passat quatre anys des d’aquelles eleccions del 2011 en que un grup de dones i homes de Convergència i Unió de Calella vàrem rebre el mandat de governar aquesta ciutat. És una sensació difícil d’explicar la que se sent en passar de candidata a alcaldessa, per obra i gràcia de la democràcia.

És lògic, i crec que necessari, aprofitar aquests dies per mirar enrere i fer balanç de la feina feta, de com hem anat aplicant tots i cadascun dels punts que portàvem al nostre programa de govern i, fins i tot, algun que no contemplàvem i que el dia a dia ens ha posat en el camí. Així és com, amb una barreja de satisfacció per la feina ben feta i inquietud per aquella que, potser, hauríem pogut fer millor, veig com cada dia que passa, la maquinària electoral agafa velocitat de creuer.

Ara fa quatre anys que ens vàrem presentar davant de les calellenques i els calellencs amb la promesa que faríem possible una altra Calella i, veient el resultat de la feina feta, crec que em puc sentir satisfeta del treball desenvolupat. Estic convençuda de que el principal mecanisme per a la reactivació econòmica el trobem en la capacitat de generar confiança. Nosaltres, tots els ciutadans de Calella, hem aconseguit, cadascú des de la seva posició, que grans empreses que organitzen importants esdeveniments, confiïn en la nostra ciutat, aconseguint una important projecció, fins i tot, a nivell internacional.

Hem governat en moments econòmicament difícils, de lluita constant amb un govern central que ens ha posat molts pals a les rodes i de comprensible desafecció dels ciutadans amb la política. Però em sento orgullosa de poder dir que ho hem fet tenint sempre molt presents els nostres valors, els valors de la socialdemocràcia, donant prioritat a les polítiques socials que més afecten a les persones, prevenint injustícies i posant les bases que ens han de permetre garantir un desenvolupament econòmic constant que beneficiï al conjunt de la ciutadania.

Hem treballat per a tothom, treballem per a tothom i volem seguir treballant per a tothom i amb tothom.