dilluns, 4 d’abril del 2011

Gastar millor allò que tenim

Aquells que diuen que tant s’estimen la sanitat pública haurien de ser els primers en posar-se al costat del conseller de Salut per ajudar-lo, especialment, aquells que en els últims anys han administrat els serveis sanitaris públics i saben perfectament quines decisions han pres, quines no han pres i les conseqüències que han tingut.

La voluntat inequívoca del Govern és garantir que la gent estigui atesa, quan ho necessita i amb la millor qualitat possible. I per això treballa. I el propi conseller Boi Ruiz ja ha dit que l’objectiu és que d’aquí a quatre anys tinguem un sistema de salut pública plenament autosuficient, que no es vegi abocat als “vaivens” de l’economia.

I és lamentable que aquells que ara diuen que el Govern es vol carregar el sistema de sanitat pública són justament els que l’han posat en perill, perquè han gastat i abusat del que no es tenia, fins al punt de no pensar a llarg termini en les conseqüències que patirien els professionals i els ciutadans.

I és lamentable que aquells que diuen que s’estimen tant la Sanitat pública apostin per la demagògia i per demanar al Govern fer el que no han fet ells en 7 anys. La prova és que l’oposició en dos mesos ha demanat obres en centres de salut i hospitalaris a través d’iniciatives al Parlament per valor de 1.500 milions euros! Una mica més de responsabilitat, si us plau. En aquest cas, una mica més de corresponsabilitat!

El que hem de fer és gastar millor allò que tenim. Ho ha dit ben clar el conseller Boi Ruiz.

Els ciutadans han d’estar tranquils. No s’han de deixar alarmar per alguns que estan en eleccions constantment. La gent d’aquest país és prou madura i responsable per saber la situació en què estem. Tindrem els mateixos serveis, per això treballa el Govern i perquè els reajustaments que calen fer no afectin a l’assistència.

Article publicat a l'e-noticies