dilluns, 10 de maig del 2010

2n HALF CHALLENGE

El proper diumenge 16 de maig es celebrarà el 2n Half Challenge. Calella serà el centre neuràlgic i el recorregut unirà els municipis de Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol, Pineda de Mar i Santa Susanna.

Més de 1100 triatletes provinents de més de 30 països diferents competiran per aconseguir el seu repte personal. Vivim temps que sembla que determinats valors han desaparescut per això crec important mencionar l’esforç, la tenacitat, la lluita i perseverança que identifiquen a tots aquests participants.

Aquesta prova esportiva novament aportarà a la meva Ciutat i al conjunt del territori del Maresme un esdeveniment important, de qualitat, digne de les millors ocasions, per això hem treballat des del Grup Municipal de CIU amb la màxima complicitat i responsabilitat. La nostra aportació ha estat 180.000 € que personalment vaig aconseguir als Pressupostos de l’Estat i un munt d’hores de reunió que el Regidor Albert Torrent amb la Regidora Loida Serrano han dut a terme per tenir tot a punt.

Ahir diumenge va tenir lloc la presentació del Team Calella. Un grup molt important de calellencs que sota aquesta descripció han fet pinya alhora de preparar-se i d’unir-se plegats en aquest repte esportiu. Capitanejats especialment per Joan Carles Castellà donaven una impressió de trobar-nos davant un grup gairebé professionals.

Vull agrair especialment a tots els municipis implicats – a través del Consell Comarcal- la seva solidaritat territorial en una competició que no se’n gaudeixen especialment. Agrair als empresaris implicats i agrair també a tots els voluntaris la seva disposició i col·laboració.

Tant de bo que tot funcioni perfectament i que les “bones vibracions “ d’aquests dies es consolidin dia a dia amb una excel.lent organització.

Llàstima l’ús partidista que un partit polític està fent de l’aconteixement i que no han dubtat d’utilitzar els seus colors corporatius per fer reclam d’aquesta Triatló Internacional . Triatló que és el resultat de molts esforços, individuals i col.lectius.