dimarts, 23 de febrer de 2010

La fatiga dels socialistes

 
Ja es ben curiós que sigui un propi Conseller del Govern Montilla el que denunciés (encara que després li varen obligar a demanar disculpes ) que els catalans estan cansats i FATIGATS del tripartit.

Potser és de les poques vegades que un membre del govern ha copsat de primera ma, el que és un gran clam a la ciutadania en general, fins arribar a la fatiga, i és que el President Montilla i tot el seu govern són incapaços de generar confiança  .

“Temps Difícils, Socialistes Fatigats”, quina resposta poden esperar els empresaris, els botiguers, els treballadors en general que cada dia s’aixequen amb un munt de problemes i circumstàncies difícils per tirar endavant el seu negoci, botiga, lloc de treball, davant un govern que dia rere dia ens mostra el seu desencontre i la seva manca de projecte global de País??

El mateix Conseller Maragall, va escriure en un article, publicat a un diari de gran tirada,  que el Tripartit no tenia projecte de País. Un article és quelcom reflexiu, és quelcom que hom aboca els seus pensaments, és un acte personal i sobretot voluntari, per tant costa molt de creure la sinceritat forçada del Conseller quan a petició del President Montilla ( i per  no causar mals majors ) va manifestar que era un error les seves declaracions.

Quina Fatiga, tanta maniobra politica !! Quina Fatiga provoquen aquells que volen fer creure que els silencis que imposa el President Montilla són una resposta “seriosa” als problemes que li plantegen aquells que l’han fet president.

Quina fatiga fer creure que res passa, quan el País està aturat per tantes qüestions importants. Als ciutadans els hi provoca fatiga veure que el tripartit 2 del President Montilla comença ja a ser pitjor que el tripartit 1.Una fatiga dels ciutadans que s’estén a molts municipis del País amb la presentació del Mapa Eòlic, per part del govern, sense cap mena de consens territorial ni participació dels afectats.

Montilla i Zapatero estan molt fatigats, només cal veure’ls, però la gent està fatigada d’ells també. Temps Difícils, Socialistes fatigats, no es pot anar enlloc així.

La gent de CIU no estem fatigats i treballem cada dia perquè Catalunya renaixi amb un canvi en positiu. El nostre País s’ho mereix.


Article d'opinió publicat a l'e-noticies el 21-2-2010 [enllaç]