dilluns, 14 de juliol del 2008

PLA DE REESTRUCTURACIÓ D’AENA D'EN ZP


El moviment social i econòmic que ha anat reivindicant que El Prat sigui un Aeroport Intercontinental em fa arribar la següent carta:

“Degut a les gens esperançadora notícia que ha aparegut a la premsa aquests darrers dies sobre la decisió que vol prendre el President del Govern espanyol, Sr. Zapatero, respecte a la gestió individualitzada de l’aeroport de El Prat, ens veiem amb l’obligació de informar-vos i fer-vos saber la nostra valoració totalment negativa que representarà per les possibilitats de futur per Catalunya i el seu entorn més proper si es confirma la notícia.
El president del Govern espanyol, senyor José Luís Rodríguez Zapatero, anuncia que presentarà al juliol un pla de reestructuració d’AENA, amb l’objectiu d’ampliar la participació privada i incorporar les comunitats autònomes a la seva gestió, conservant l'àmplia majoria del sector públic estatal. Aquest model que pretén implantar el Govern espanyol queda anys llum del model de gestió individualitzada de l’aeroport de El Prat que reclama la societat catalana, millor dit és descaradament fer veure que canvien les coses, per a que tot quedi igual i controlat des de Madrid.
Volem confiar que, davant les realitats que en la gestió d’aeroports s’han imposat a tota Europa, el sentit comú i l’interès general de la societat catalana siguin entesos pel president Zapatero i no ens prengui el pèl, com ho seria si es confirma aquest rumor. Podeu consultar el recull de premsa sobre la notícia del nou pla de reestructuració que presentarà el Govern espanyol, en el document que us adjuntem.
Davant aquesta sorpresa, i davant la possibilitat d’haver de reobrir i donar continuïtat a la campanya 'per un aeroport intercontinental amb una gestió individualitzada' engegada a finals de l’any passat per l’Associació Catalana de Professionals i altres entitats, junt amb tots vosaltres, més de cent mil adherits, us volem fer arribar les següents notícies, per a que us feu una idea de com pot estar aviat la situació i de les grans possibilitats que té l’aeroport de El Prat i la resta d’aeroports de Catalunya, només amb un simple canvi de gestió, d’una gestió des de la proximitat.”

Com adherida que soc, els hi agraeixo la implicació i treball i recomano que a tots aquells que no esteu adherits us afegiu a aquets moviment cívic, que persegueix que Catalunya tingui amb El Prat un Aeroport de primera com és mereix.

SI ET VOLS ADHERIR AL MANIFEST CLICA AQUÍ