dimarts, 29 d’abril del 2014

Catifa vermella per a un festival de primera



El temps passa de pressa quan passen coses bones al nostre voltant. Tres setmanes poden ser una eternitat o un moment efímer de record inesborrable quan veus la gent de la teva ciutat creant i desenvolupant activitats que porten el nom de Calella per tot el món.

Aquest cap de setmana, la vuitena edició del Festimatge ha apagat els llums no sense abans rebre l’aplaudiment per als homes i dones de Fotofilm Calella que, de la passió per la imatge, han sabut crear un esdeveniment que traspassa fronteres i aconsegueix, any rere any, un major reconeixement internacional.

Des de la imatge en moviment del documental més captivador fins al fotograma únic que ens presenta un moment captat amb habilitat i encert, passant pel nostàlgic i irrepetible format 9,5, durant tres setmanes Calella s’ha convertit en la petita “Hollywood” del Maresme per la catifa vermella de la qual han passejat els amateurs més professionals i els professionals més apassionats.

Sempre he defensat que la més gran satisfacció de les persones que tenim la fortuna d’exercir d’alcaldes o alcaldesses, és comprovar la bona salut de la ciutadania, i la bona salut del teixit associatiu de Calella queda palesa cada vegada que entitats com Fotofilm Calella fan realitat un repte com el Festimatge, un esdeveniment cultural de Primera Divisió per la seva quantitat, per la seva qualitat i per la seva creativitat.

Per a una ciutat no hi ha capital més valuós que la voluntat dels seus ciutadans per mantenir viu l’esperit emprenedor que fa possible esdeveniments com aquest i, Calella, és una ciutat summament afortunada.


Gràcies i, fins l’any que ve!