dijous, 31 de juliol del 2014

Declaració de l’Alcaldessa i els regidors i les regidores de CDC de Calella

L’alcaldessa i regidors/regidores de CDC de l’ajuntament de Calella i arran del comunicat que va fer el President Pujol el passat divendres 25 de juliol, volem manifestar la nostra profunda tristesa i desolació per les seves declaracions.

Créixer democràticament amb el President Pujol ha estat per a nosaltres quelcom més que una ideologia, ha estat un referent en molts sentits i és per això que consternació és la paraula que defineix millor el nostre estat d’ànim.

Costa d’entendre que una persona que va ser empresonada i torturada i va estar sotmesa a un Consell de Guerra pels seus ideals en èpoques tant difícils, com va ser la dictadura, pugui acabar actuant de manera tan poc exemplar. Són molts pocs anys de democràcia al nostre país i per això els referents democràtics – com a País Jove en aquest aspecte- van directament lligats a persones que varen lluitar per una societat més lliure i més justa, i per nosaltres ell era un dels principals.

Tenim el cor trencat i ens venen al cap moltes persones de Calella  que sempre  li varen fer costat en la recuperació social i la construcció del País, persones que també com nosaltres tenen ara un dolor immens al conèixer el comunicat.

La nostra exigència democràtica i moral ens obliga a dir a la ciutadania de Calella que malgrat aquest cop tan dur, no defallirem en les nostres responsabilitats ni en la nostra vocació de servir a la gent. Seguirem treballant amb la mateixa claredat, transparència i il·lusió que el primer dia.

Catalunya  està vivint  moments delicats i alhora molt esperançadors i tenim la certesa plena que el nostre país és la fortalesa del conjunt de pobles i ciutats que el componen i que, ara més que mai, cal anar endavant per enfortir, també des de Calella, el conjunt del País.

Amb profunda tristesa.

Montserrat Candini, Xavier Pedemonte, Albert Torrent, Núria Parella, Xavier Arnijas i Lorena Sánchez


Calella, 31 de juliol del 2014