dissabte, 19 d’abril del 2014

Amb la força de l’acer



Un pas més. Un graó més. Ignorar els límits. Pensar que sempre es pot anar més lluny. Oblidar el destí i viure el viatge.

Aquesta setmana, a Calella, hem fet un pas més per consolidar-nos com a destinació de “Turisme Esportiu” a l’hora que hem refermat el nostre posicionament al món a través de l’elit del triatló.

La gran feina feta per en Josep M. Corrales i el seu equip per mantenir a Calella un dels triatlons de referència a tot l’Estat, lluny de desinflar-se, continua creixent i donant fruits.

Durant els darrers anys, “Challenge” ha estat una marca fortament vinculada a Calella. Bona prova de l’arrelament d’aquest esport extrem a la nostra població és el naixement del “Team Calella Triatló”, un equip propi de la ciutat que ja deixa empremta a tot el món. La força amb que aquesta prova esportiva ha entrat al nostre calendari ha superat els límits municipals i comarcals i ens ha permès establir llaços amb la capital catalana amb la que hem consolidat l’espai “Territori Triatló” per fer-nos més visibles encara, com a país, a la resta del mon.

Després de cinc anys seria fàcil pensar que aquest “globus” tindria tendència a desinflar-se i a perdre pistonada. Semblava que no hi havia marge per superar les xifres i el prestigi. Res més lluny de la realitat.

Després de l’empenta que ens ha donat la marca “Challenge”, aquesta setmana s’ha oficialitzat l’aterratge a Calella de la marca “Ironman”, la més alta representació mundial del triatló que, a partir d’ara, prendrà el relleu a “Challenge” per convertir Calella en el punt de referencia “Ironman” al sud d’Europa.

Malgrat que alguns vulguin continuar veient el fantasma d’una etapa turística superada, ningú pot negar que Calella avança. Confien en nosaltres. La nostra capacitat d’organització i d’acollida d’esdeveniments de gran format com a base per consolidar un model de turístic de qualitat és cada cop més coneguda. Comerciants, hotelers, restauradors i emprenedors, treballant colze a colze amb les administracions. Aquesta és la nostra força.

La nostra cursa no te línia d’arribada. Mai serem uns “finishers”. En aquesta cursa guanya aquell que no s’atura, el que no es conforma, el que veu en els problemes una oportunitat per seguir avançant.


Benvinguts, “Ironman”!