diumenge, 14 de febrer del 2010

ZAPATERO Y RAJOY : EXEMPLES DE DESACREDITACIÓ POLÍTICA


Aquestes darreres setmanes el Centre d’Investigacions Sociològiques ens adverteixen que els polítics són considerats el segon problema dels ciutadans. És evident que tant el President Zapatero com el Cap de l’Oposició Espanyola , Mariano Rajoy estan lluny , però molt lluny de la percepció de la gran ciutadania sinó no s’entén, aquest autisme professional que exerceixen i mostren tots dos, ser  un exemple clar de desacreditació política, davant la greu crisi econòmica que patim i la rigidesa de les posicions per part d’aquests dos principals actors de  la política espanyola.

Aquesta setmana CIU insistirà novament en el Congrés de Diputats  que el que convé a l’economia és el Pacte d ‘Estat, i ho farem presentant un seguit de mesures per activar l’economia. Però no hi ha interès ni del PSOE ni del PP per aquest Pacte. Espanya no té prou grau de maduresa política, per això no són capaços de pactar, malgrat que nosaltres estem insistint de manera constant.

El govern Espanyol no afronta amb realisme l’estat real de la situació i el PP no vol donar un cop de mà, i és el moment de fer-ho. El govern té un problema perquè diu que la crisi la té tothom però ell no fa res pels ciutadans d’aquest Estat.

El responsable de la política econòmica és el president del govern, no els seus ministres. I el responsables que no hi hagi pacte d’estat és el president i el cap de l’oposició. 

Els polítics estan desacreditats perquè no són capaços d’entendre’s entre si per afrontar les preocupacions dels ciutadans. No fan els deures.

Des de CIU, proposarem mesures econòmiques i sobretot insistirem en el PACTE D’ESTAT, us seguiré informant.