diumenge, 7 de febrer del 2010

DAVANT LA CRISI ACTUAL NI FRIVOLITAT, NI AGRESSIVITAT


Sobra molta frivolitat i improvisació per part dels socialistes, i sobra molta agressivitat per part del PP, diu l’Artur Mas i té raó.
Les mocions de censura son agressivitat, i la improvisació permanent del partit i el govern socialistes no toca ara. Davant d’això cal reclamar grans pactes d’Estat, manifesta. Ara és moment de tenir certa altura de mires, i cal entendre el que passa al carrer i el que s’hi juga la gent.

Ni mocions de censura ni improvisació ni frivolitat permanents: grans pactes d’Estat, capacitat d’arribar a grans acords i de transmetre un missatge de tranquil·litat, capacitat de prestigiar l’economia estatal, i el lideratge per reclamar aquests grans pactes s’hauria de fer des de Catalunya, la llàstima és que tenim un govern de Catalunya que està ocupat en d’altres coses.

En el passat s’havien fet els pactes de la Moncloa quan hi va haver una gran crisi econòmica a finals dels anys setanta. Ara des de Catalunya hem de reclamar que aquests grans pactes per donar estabilitat i superar els problemes econòmics és tornin a produir, i es facin comptant amb Catalunya i les forces polítiques catalanes, perquè no és només un tema de PP i PSOE. Ja sabem que el PP és moció de censura i PSOE és frivolitat i improvisació. Han de comptar amb les altres forces polítiques i especialment amb la primera força a Catalunya i tercera a Espanya que és CIU . Es moment de grans pactes per donar serenitat i confiança.

Aquests moments tant i tant delicats només hi ha una resposta que és LA SUMA DE TOTS ELS PARTITS POLÍTICS per poder sortir-nos de debò d’aquest atzucac tan greu que estem patint.

La BONA POLÍTICA és aquesta Senyors Socialistes i Populars de vostès depèn. No més partidismes si us plau, 4 milions d’aturats (sense comptar els autònoms) són massa drames personals i familiars per seguir frivolitzant.