dilluns, 18 de maig del 2009

ELECCIONS EUROPEES: QUÈ ÉS EUROPA?

A la gran majoria de catalans Europa és una realitat molt propera, és una unitat geogràfica , per definir-ho d’una manera més planera, que els hi permet sobretot viatjar sense passaport, però més enllà d’aquesta realitat tant pròxima i quotidiana , en realitat Què és Europa ????

EUROPA , és una realitat política que esdevé la legisladora de més del 70 % de las lleis que ens regula el nostre dia a dia , no és poca cosa , no? per tant sorprèn molt i molt aquest desinterès per bona part dels ciutadans , però sobretot el que em sobta més, és aquesta voluntat d’amagar una realitat tant important com vital per les nostres accions quotidianes i que no acabo d’entendre el perquè d’aquesta ocultació sistemàtica i del treball que cada dia es va consolidant com una realitat Geo-Política més important del que potser som capaços de percebre.

El proper dijous comença la campanya per les Eleccions Europees , en els propers dies us aniré detallant diferents qüestions que crec us poden ajudar a entendre encara més la importància d’aquestes properes eleccions.