dimarts, 14 d’abril del 2009

TANCANT CERCLES

Amb aquesta expressió simple però rotundament compromesa , és amb la que treballen “Els Casals” , una iniciativa gastronòmica i hotelera posada en marxa el 2000, al capdavant de la qual hi ha l’Oriol, la Marta i tota la família Rovira .

Hem estat uns dies aquesta setmana santa i no és únicament el privilegi de poder gaudir d’una excel.lent cuina , que ho és , EXQUISITA, és el privilegi de trobar-te davant una família , els Rovira , que han sabut fer del seu projecte d’un Turisme Rural una proposta de qualitat a on ells mateixos es conreen tots els productes que després utilitzaran .

En la seva pròpia presentació diuen:

“Amb aquests pocs anys, ens hem adonat de la importància de preservar la pròpia identitat essent fidels al que som, a les nostres arrels.

Entenem la cuina com una part més integrada al paisatge, i per això gastronòmica i pagesia són per nosaltres mots indestriables.

Partim del respecte reverencial al producte. Aquest i no altre és el que volem que sigui el nostre fet diferencial .”

Tancant cercles, és la filosofia de vida, de treball, és a dir, la comunió entre pagesos i cuiners per aportar el millor del seu treball.

S’ autodefineixen com humils i rigorosos, autèntics i oberts. Tot una proposta de qualitat i serietat que us recomano , tant pel seu paratge com pel servei. Per tancar el cercle, com dirien ells , ens hem trobat amb 2 bons professionals de Calella com són el Xavier Arriaga i el Ferran col.laborant en aquest magnífic Hotel Rural de “Els Casals”.

Tota una descoberta. No us ho perdeu!!!