diumenge, 26 d’abril del 2009

GRANS GESTOS DE CIUTADANIA

El dissabte 25 d’abril va tenir lloc la VIII Festa de Primavera que organitza el Camping Botànic Bona Vista de Calella. Va ser un autèntic plaer participar en aquesta Gran Festa.

Ja fa 8 anys que en Joaquim Ruscalleda obra les portes del seu Camping a una gran representació d’entitats, associacions i ciutadans de Calella, per celebrar conjuntament l’ inici d’una temporada sota l’ eslogan de Festa de la Primavera.

Aquest any ha estat especialment emotiu, pel fet que s’ha fet un homenatge a les ADF ‘s mitjançant la composició per l’ocasió d’una Sardana, amb lletra de Maria Serra, Música Joaquim Soms i cantada per Josep Cordón.

Una autèntica comunió d’esdeveniments a on se sumem, l’homenatge als voluntaris del bosc que de manera absolutament altruista ajuden i lluiten per la preservació del medi natural, la cultura que representa l’ocasió d’estrenar una nova sardana i l’hospitalitat que demostra Joaquim Ruscalleda obrint les seves portes a la ciutadania.

És un goig i un privilegi formar part d’una ciutat com Calella a on persones com ell demostren el més alt sentit cívic de compromís envers la seva pròpia comunitat i país amb gestos i esdeveniments com aquesta Festa de la Primavera.

La suma de cultura, natura i compromís social , obrint les portes any rere any del seu Camping tot oferint el seu espai pel gaudi de bona part de la societat calellenca, diu molt de la seva enorme generositat i categoria humana. I són aquells clars exemples de FER CIUTAT que sovint expresso com important i necessari .

Que per molts anys i Gràcies.