dimarts, 22 de juliol del 2008

EL PSC I LES POQUES GARANTIES DE LA LLUITA PER LA DEFENSA DE LA SEVA CATALANITAT

Si els socialistes catalans volien donar un veritable avís a Zapatero aquest cap de setmana, el que havien de fer és aprovar el grup propi al Congrés. Què faran els seus 25 diputats ??. Paraules NO, FETS. Això és el que calia més que mai. El sector catalanista ha sortit derrotat del congrés. El PSC-PSOE no tindrà veu pròpia a Madrid.

Són molt difícils de creure els advertiments que ha llançat el PSC-PSOE a Zapatero aquest cap de setmana durant el congrés del partit. La raó és senzilla: en 30 anys, els socialistes catalans no s’han desmarcat ni una sola vegada del PSOE.

Amb aquesta trajectòria de submissió absoluta, sembla lògic que com a mínim mostri la meva incredulitat davant de les amenaces de Montilla.

Cal recordar que l’actual President de la Generalitat José Montilla va presentar 62 esmenes a l’Estatut que va sortir del Parlament de Catalunya que pretenien diluir aspectes fonamentals del text.
L’anunci el va fer l’1 d’octubre, l’endemà mateix d’aprovar-se l’Estatut a la Cambra catalana. Repasseu l’hemeroteca.

La maquinària del PSC , és bona traslladant missatges, i contra-programant sistemàticament informacions que a ells no els hi és beneficiosa, però el temps ens demostrarà una vegada més que, han perdut una nova oportunitat de defensar els interessos de Catalunya , constituint-se en aquest Congrès, com a grup propi a Madrid.

La resta són focs d’artifici per distreure al personal.