divendres, 11 de juliol del 2008

CDC, UN PARTIT QUE BATEGA AMB LA GENT

Avui comença el 15è Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya, i amb ell la voluntat de tots els militants, delegats i evidentment de Felip Puig i Artur Mas que aquest Congrés sigui l'oportunitat de configurar un moviment polític renovat amb idees, continguts i persones.

Convergència sempre ha estat un referent en la centralitat de la societat catalana, la capacitat d'aglutinar diferents sensibilitats ha estat una de les principals virtut d'aquest partit.

Ara però, més que mai hem de ser capaços d'il·lusionar al conjunt de la ciutadania amb propostes que se les sentin properes. Volem ser el partit de la gent, això vol dir que hem de ser un partit que bategui amb la gent i això significarà que coneixem les il·lusions i les necessitats i que cerquem respostes a les seves problematiques.

Lluny de dogmatismes i falses retòriques hem de recuperar la il·lusió també de la ciutadania a partir d'un llenguatge directe que parli d'alló que de debó li neguiteixa als ciutadans.

l'Artur Mas em proposa com a Secretaria Executiva de l'Àmbit Sectorial, li agraeixo la confiança i em proposo des de la meva nova responsabilitat (un cop retificada pel plenari) buscar respostes als neguits dels catalans. Cercar complicitats amb entitats, organitzacions, en definitiva amb la societat civil per tenir el pols real de les questions que mes preocupa a la gent.

Per sort compto, amb un munt de gent a CDC que tenen molt de coneixement i experiència en diferents àmbits com són: Acció Social, Medi Ambient, Immigració, Educació, Justícia, Economia, etc. Tinc la voluntat d'aplegar tot aquest immens coneixement que tenim al partit i crear les eines per tal de que es pugui expresar.

El meu compromís es dedicar-me e a fons per que a cada pas que fem, tinguem conciencia de que sentim el bateg de la gent amb nosaltres