dimarts, 9 de novembre del 2010

Per una Catalunya millor

A cada racó, a cada barri, a cada poble o a cada ciutat que trepitgem, tot escoltant les inquietuds dels ciutadans, es repeteix de manera constant i persistent una mateixa cosa i és que Catalunya necessita un nou guiatge, un nou lideratge polític que sigui capaç de donar resposta als actuals reptes del nostre País. Una Catalunya millor des de tots els vessants.

De fet el darrer baròmetre del CEO (Centre d‘Estudis d’Opinió) del passat dia 5 de novembre seguia constatant que l’atur i la situació econòmica continuen sent les grans preocupacions dels catalans i que la percepció que tenen de la situació econòmica és molt i molt dolenta. En aquest mateix baròmetre els únics polítics que aproven són Artur Mas i Duran Lleida, davant un President Montilla que ocupa el 6è. lloc en valoració i que està en caiguda lliure.

Davant aquesta constatació, el PSC només es dedica a tirar porqueria en contra de CiU i ha fer tot un seguit de frivolitzacions que evidencien, amb més claredat que mai, que estan lluny de poder demostrar que són un partit capaç d’afrontar els autèntics reptes que té Catalunya.

La gran majoria de catalans opinen que cal un futur govern que pugui donar sortida a l’actual situació econòmica, un govern sòlid i estable que pugui garantir una Catalunya millor.

Com fer-ho?? doncs garantint la viabilitat del major nombre possible d’empreses i mantenint el màxim nombre possibles llocs de treball.

Una Catalunya millor vol dir que la indústria, el comerç, el turisme, l’agricultura, la ramaderia, la pesca puguin prosperar, tots tenen la marca Catalunya. I és que els catalans i les catalanes els vàrem saber crear i ara sabrem modernitzar-los i adequar-los als nous temps i al nou món. Tots els sectors productius són sectors estratègics, amb tots ells podem fer una Catalunya millor.

Una Catalunya millor representada per un catalanisme amb vocació de justícia social, tenint en compte la diversitat per posar a l’abast de tothom la igualtat d’oportunitats.

En aquesta campanya des de CIU explicarem els nostres projectes, les nostres il·lusions i el model de Nació que volem per a aquesta Catalunya Millor que desitgem i aspirem. Ara només cal que tots els partits polítics facin el mateix i que la bronca i la política de baixa volada, no tinguin espai.

Catalunya s’ho mereix.

Article publicat al TRIBUNA.CAT