diumenge, 23 de maig del 2010

EL PIT AL DESCOBERT


Sota aquest títol , dissabte passat es va inaugurar a l’Ajuntament Vell de Calella, una exposició de fotografies que han realitzat fotògrafs de Foto-film. Dita exposició forma part d’un dels actes que tindrà lloc en el marc del IX Congrés Català de Sinologia que sota la direcció del Dr. Puig es celebrarà aquests propers dies a la nostra Ciutat i altres municipis del Maresme.

31 fotografies que mostren l’evolució del pit de la dona des de la infantesa fins a la senilitat , en els diferents estats en què el podem trobar de salut i malaltia.

És una exposició excel.lent que aglutina sensibilitat, conscienciació i realitat. Pits descoberts al silenci de les malalties que com el càncer de pit són tant colpidores. Unes fotografies magnífiques que relaten una a una històries personals, històries molt íntimes delimitades algunes d’elles per les cicatrius de la malaltia o per la pròpia absència del pit.

Aquesta exposició posa de relleu una malaltia que com la del Càncer de Pit , tantes i tantes dones, algunes amigues d’altres conegudes l’estan o l’han patit abans.

Un recorregut poètic amb tres dimensions i representats amb cubs perquè l’espectador tingui diverses visions de la realitat , segons ens explica el programa de ma i que l’han presentat com un recorregut – en funció de l’edat- de les 4 estacions de la vida.

Em quedo amb una frase d’aquest programa. Totes les estacions tenen la seva bellesa, només cal admirar-la.

Felicitats de nou per l’impulsor i pels creadors.

Enhorabona Dr. Pere Puig, Glòria Masferrer, Carme Viñals, Robert Lluís i Quim Botey.

No us la podeu perdre. Us la recomano.