diumenge, 21 de març del 2010

25 d’ABRIL: CALELLA DECIDEIX!

Falta pràcticament un mes per la celebració de la consulta popular a Calella, per tant cal que aquests propers dies s’intensifiquen des de totes les vessants el compromís amb l’objectiu que no és un altra que la ciutadania pugui participar oberta i democràticament.

Per aquesta fita ha calgut i cal encara molt d’esforç. Esforç que des de la Plataforma de Calella han dut a terme amb molt de voluntariat, molta passió i dedicació amb la finalitat de generar compromís entre la ciutadania.

Sincerament crec que han fet una tasca molt lloable. Les diferents propostes de debat que han anat organitzat demostren una molt bona feina. Des del debat polític amb les intervencions d’Iñaki Anasagasti i Manuel Mas, passant pel debat sobre Immigració amb l’Àngel Colom, Oriol Amorós i representants de la immigració .

El Centre Català de Negocis, així com el món de l’esport, festes populars i properament la independència vista des dels joves i la seva visió de futur del País que ens ha vist néixer. Tot un reguitzell d’actes fets des de la voluntat de sumar visions i aspectes que han enriquit clarament tot aquest procés.

Totes aquestes visions i aportacions ens donen al conjunt de la ciutadania una nova manera de veure el present i futur de la nostra Nació i per damunt de tot ajuden a “sacsejar” a la societat des de la base, des del moviment social.

Sovint des de la política diem que cal el compromís dels ciutadans en el nostre dia a dia i per tant que la construcció de tota societat “viva” només pot ser efectiva si es participa des de la pròpia ciutadania. Benvinguda aquesta Consulta pel País, per la Democràcia i per la dinamització de la pròpia societat.

I moltes gràcies a la Plataforma de Calella per la seva feina. Ara cal seguir treballant.