dimecres, 3 de juny del 2009

ARA TENIM UNA GRAN OPORTUNITAT

Estem encarant els darrers dies de la campanya electoral, i els partits petits estem lluitant per treure el cap entre aquest bipartidisme aclaparador de PP i PSOE. A ells ja els va bé. Es el seu escenari desitjat i somniat. Res de nacionalistes catalans i bascos !!!!

És més difícil de comprendre que d’altres partits petits, que tenen quotes de poder molt importants a Catalunya, com ERC i ICV, acceptin i tolerin aquest joc sense plantar-hi cara de veritat al PSC-PSOE socis d’ells.

La campanya que promouen aquests 2 partits segueix essent de molt baix perfil. Insults, insults i insults entre ells. A CiU, crec sincerament que continuem amb el nostre tarannà. I en Tremosa, a més, encara multiplica aquest perfil doncs no para de parlar en positiu, de fer propostes. Economia, Infrastructures, Cultura, Esports, Comerç, Turisme, etc.

És a dir tot allò que ens afecta com a Catalans i que cal tenir una proposta i visió clara del que cal que anem a defensar.

Mentre hem d’aguantar insults directes o insults a la intel·ligència. El darrer i més bèstia, lamentablement el del President de Catalunya. “Convergència fa 23 anys que parla del corredor del Mediterrani i encara no ha fet res. Evidentment obvia totes les demandes que d’ençà el 1986 el President Pujol li va demanar reiteradament al President Gonzalez.

Així ens va al país, sense lideratge i amb insults constants. Siguin a les persones o siguin, i potser encara és més greu, a la intel·ligència dels Catalans. Serà veritat allò de que la ficció sempre supera la realitat, i que del Visca Catalunya ! hem passat al “visc a Catalunya” ?? sense cap altre ambició ?? .

L’abstenció la promouen essencialment aquests 2 partits , l’estratègia de “trencar les cames a l’adversari” , encara que després pactin al País Basc, els hi surt a compte , volen fer creure a la majoria dels ciutadans que només ells formen part del mapa polític.

Contra la bipolarització , contra el reduccionisme de pensament, contra la política de la bronca, podem lluitar . Cal barrar el pas al PSOE i PP i a tot allò que representen: la política del joc brut.

RAMON TREMOSA representa un autèntic privilegi en aquestes eleccions europees per defensar els interessos de Catalunya per la seva formació acadèmica, per la seva solidesa intel.lectual, pel seu compromís amb el País, per la seva perseverança en la defensa d’un model de Catalunya competitiva econòmicament i estratègicament ben situada arreu del món en l’autèntica revolució del segle XXI que és la logística.

A Europa es va a defensar interessos locals, interessos territorials , les dinàmiques ideològiques no existeixen,existeixen les territorials, que ningú t’enganyi. Que fan , per exemple TOTS els diputats danesos ?? defensar els interessos de Dinamarca.
A Europa : interessos locals, interessos territorials.

Demostrem que Catalunya és una Nació votant a Ramon Tremosa, ara tenim una gran oportunitat.