dijous, 18 de setembre de 2008

DENUNCIEM LA LENTITUD DELS TREBALLS PER ACORDAR EL FUTUR HOSPITAL

Des del grup municipal de CIU de Calella recordareu que ja vàrem oferir el nostre suport i consens a la ubicació del futur Hospital, no únicament això sinó que vàrem proposar la creació d’una Comissió d’Equipaments formada per tots els partits polítics, per tal d’estudiar i aportar tots elements d’estudi i reflexió necessaris per tal de poder dibuixar la Calella futura entre tots, a on inclouríem els equipaments d’esports, habitatges dotacionals, aparcaments, educatius a part del sanitari

De tot això, és evident i per raons òbvies que l’Hospital és el més urgent, atès el calendari que imposa el propi Departament de Sanitat. Doncs bé a hores d’ara , encara és el moment que l’Alcalde i els responsables de govern ens convoqui als altres partits polítics, per tirar endavant el treball col.lectiu que ens havíem compromès i que és un “mandat del Ple“.

En l’única reunió que vàrem tenir vaig lliurar en nom de CIU un plànol amb les alternatives que nosaltres proposàvem per estudiar i a l’espera de fer arribar el document escrit a que l’ajuntament ens lliurés alguna documentació interna també de les diferents valoracions que havien fet al respecte.

A hores d’ara, no hem rebut res, però tampoc l’Alcalde ni els altres responsables ens han convocat a cap reunió de la Comissió d’Equipaments.

D’ençà el compromís que ja és dels primers dies del mes de juliol, només hi hagut una reunió de la Comissió d’Equipaments. Ens preocupa la paràlisi i la lentitud en aquesta tramitació especial i delicada . Tot això pot comportar que per manca de lideratge polític, de sumar voluntats i estratègies conjuntes , l’Hospital de Calella se’n vagi a un altre lloc.

Més de 2 mesos sense tenir cap mena de coneixement amb una qüestió tan delicada i estratègica per Calella, augura com a mínim que no tenen la voluntat de prioritzar i agilitzar tota aquesta qüestió tan important per la nostra Ciutat. Incompleixen un mandat de plenari i a més relantitzen un tema molt i molt important.