dijous, 2 de desembre del 2010

Il·lusió per servir al país


El passat 28 de novembre va obrir la porta de l'esperança. Una ampla majoria dels catalans ha atorgat la seva confiança a Convergència i Unió. Ha estat un repte molt important obtenir aquesta confiança, tot augmentant la participació electoral, més si tenim en compte el descrèdit que pateix l'acció política en aquests dies.

Sens dubte ha estat una victòria electoral compartida per CiU i de totes aquelles persones , que deixant de banda prejudicis partidistes, han votat per l'opció política que consideren més preparada per fer sortir el país de l'atzucac polític i social en quin es troba. I aquest serà el nostre objectiu primers: servir al país i respondre a les expectatives d'un futur millor de tots els catalans, per damunt de divisions ideològiques i socials.

Aquesta serà la filosofia que animarà el pròxim govern de Catalunya liderat per Artur Mas. Un equip coneixedor de les inquietuds i les esperances de la societat catalana, disposat a assolir els reptes necessaris que ens facin sortir de la crisi econòmica i asseguri alhora el nostre estat del benestar. Un equip amarat de les virtuts catalanes: L'amor pel treball,l'esforç, la feina ben feta, l'esperit emprenedor, la confiança en el futur i una alta sensibilitat social. L'equip dels millors per a la millor de les il·lusions, que és servir al país i tornar multiplicada la confiança dipositada pels catalans.

En trobem davant d'una oportunitat d'or per a construir una administració eficient, seriosa i rigurosa, propera als ciutadans, que resolgui els seus problemes sense crear-ne de nous, que assumeixi les seves responsabilitats i camini al costat dels catalans.

Comencem un camí nou i començar il·lusiona.